Meny
Har du spørsmål, vennligst ta kontakt med oss

Vilkår og personvern

Gå tilbake
Vi ønsker nå å informere deg om hvilke personopplysninger vi lagrer i forbindelse med ditt besøk på vår nettside, og til hvilke formål de brukes. 
 

Hvordan får vi opplysninger fra deg?

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk eller interaksjon med en nettside lagres i din nettleser sitt minne. Hensikten med slike kapsler er å huske tidligere brukerinnstillinger og gi en mer personlig tilpasset brukeropplevelse eller innhente statistikk som gir innsikt i brukeratferd slik at nettsiden kan optimaliseres. Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, men samler ikke på data som kan identifisere deg eller som vil kunne krenke personvernet. Du kan benytte nesten alt innhold på vår nettside uten å oppgi dine data.

 

Nettsted

Vårt nettsted er installert på en server hvor alle besøk lagres i en besøkslogg og en feilmeldingslogg hvor din IP-adresse knyttes til besøket og tidspunktet for besøket. Dette gjør vi for å kunne feilsøke eventuelle problemer, utlevere data til myndigheter i de tilfeller en begjæring foreligger, samt å kunne identifisere og sperre for hackerangrep. Persondata som samles inn på vårt nettsted vil oppbevares i en sikkerhetskopi i inntil 1 måned etter at data er slettet. Dette fordi vi er avhengig av å kunne hente inn all data i tilfelle det oppstår et fullstendig datatap.

 

Google Analytics

Nettsiden bruker Google Analytics som analyseverktøy, hvor informasjonen er lagret på en av Google sine servere. Informasjonen er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.  Nettsiden benytter funksjonen 'anonymizeIp' for å anonymisere IP-adressen til besøkende for ikke kunne identifisere den enkelte bruker.

 

Skjemainnsending

Benytter du deg av vårt tilbudsskjema, eller andre skjemaer på nettsiden, vil innsamlede data kun bli brukt av oss og bare i den grad det er nødvendig for å drive kundeservice.

 

Loggfiler

Som de fleste andre nettsider bruker vi loggfiler. Informasjon i loggfilene inkluderer IP-adresser, type nettleser, ISP, tidspunkter, refererende sider m.m. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar.

 

YouTube

Dersom vi benytter YouTube for å vise videoer. YouTube lagrer cookies, som f.eks. personlige innstillinger og informasjon om båndbredde. Dette er i likhet med Google Analytics også underlagt Googles retningslinjer for personvern.

 

Google AdWords

Dersom vi i en tidsperiode benytter oss av Google AdWords og sporer handlinger som et resultat av klikk på en annonse, vil Google samle informasjon for å tilpasse annonser for brukere basert på interesser og tidligere nettstedsbruk. Denne målrettingen bidrar til en mer relevant markedsføring for deg som bruker. I henhold til Google sin personvernpolitikk samles det ikke inn eller brukes informasjon som kan brukes til å identifisere individer.

 

Hva bruker vi informasjonen til?

Statistikk og analyser

Via informasjonskapsler og annonsering på andre digitale plattformer samles data som viser hvordan du kom til denne siden, som f.eks. via søk eller en ekstern lenke, hvordan du har navigert i nettsiden sin underliggende struktur, om du besøkte siden med pc eller mobil og hvor lenge du var på de ulike sidene. Denne informasjonen er nyttig for å kunne gjøre nettsiden mer brukervennlig og forbedre vår kommunikasjon til deg som bruker. 

 

Leveranse og oppfølging av tjenester

For å kunne yte service og levere våre tjenester behandler vi personopplysninger i forbindelse ved e-post dialoger, fakturering, regnskap, kundeservice og generell oppfølging av deg som kunde av våre tjenester. Når du har et aktivt kundeforhold hos oss anses kontakt med deg som et naturlig ledd i vårt samarbeid.

 

Hvor lenge lagrer vi informasjonen?

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for vårt tjenestetilbud eller statistikk/analysebehov. Så lenge du er i aktiv kontakt eller relasjon med oss vil vi beholde informasjonen frem til den ikke lenger er nødvendig eller du ber om å bli slettet fra våre systemer.

 

Hvem utleverer vi informasjonen til?

Vi utleverer opplysninger til andre troverdige parter kun med ditt samtykke, samt til de databehandlere som arbeider som underleverandører hos oss og som da behandler dine opplysninger etter våre regler og formål med håndtering av personopplysninger. Det deles kun informasjon som er nødvendig for normal tjenesteleveranse hos oss. Ingen av våre underleverandører eller samarbeidspartnere knyttet til oss kan bruke disse opplysningene til annet formål enn avtalt med oss. Alle våre ansatte er underlagt taushetsplikt vedrørende dine personopplysninger.

 

Hvordan beskytter vi informasjonen?

Alle våre datamaskiner på våre kontorer er sikret med passord og våre avdelinger/kontorer låses når de står tomme. Vi lagrer det meste av personopplysninger knyttet til kundeforhold i skybaserte løsninger, og på sikret server. Ved spesielle tilfeller håndteres informasjonen i printet format, som da makuleres eller arkiveres trygt i etterkant. 

 

Ønsker du innsyn eller å slette informasjonen vi har?

Ønsker du at vi sletter personopplysninger vi har lagret om deg, eller innsyn i hvilke personopplysninger vi lagrer, vennligst ta kontakt med oss på telefon 53 40 10 10 eller på e-post post@gbstord.no